پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ![صدر اعظم آلمان: آمریکا در حال بررسی شرکت در جنگ علیه ایران است/ تصمیم درباره این موضوع، ممکن است قریبالوقوع باشد/ اگر تهران از برنامه هستهای خود دست نکشد، نابودی کامل آن در دستور کار است، [اما] تلآویو به تنهایی قادر به تحقق آن نخواهد بود صدر اعظم آلمان: آمریکا در حال بررسی شرکت در جنگ علیه ایران است/ تصمیم درباره این موضوع، ممکن است قریبالوقوع باشد/ اگر تهران از برنامه هستهای خود دست نکشد، نابودی کامل آن در دستور کار است، [اما] تلآویو به تنهایی قادر به تحقق آن نخواهد بود](https://cdn.entekhab.ir/files/fa/news/1404/3/27/1992804_402.jpg)
صدر اعظم آلمان از احتمال شرکت آمریکا در جنگ علیه ایران خبر داد.
به گزارش انتخاب، صدر اعظم آلمان گفت: آمریکا در حال بررسی شرکت در جنگ اسرائیل علیه ایران است و تصمیم درمورد آن، ممکن است قریب الوقوع باشد.
مرتس افزود: اگر ایران از برنامه هستهایاش دست نکشد، نابودی کامل آن در دستور کار است که اسرائیل به تنهایی قادر به تحقق آن نخواهد بود.